AYDEMİR, Kur’an ve Sünnet Bütünlüğü ’nü anlattı

AYDEMİR, Kur’an ve Sünnet Bütünlüğü ’nü anlattı

Başkanlığımızca, "İhtisas Konferansları" kapsamında eğitim görevlileri ve kursiyerlere yönelik düzenlenen konferanslar serisinde Ocak ayında Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürlüğümüzde "Kur’an ve Sünnet Bütünlüğü" konulu konferans yapıldı.

Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü Doç.Dr. Adil BOR, eğitim görevlileri ve kursiyerlerin katıldığı programda bu ayki konferansı Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi, Dumlupınar Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Halis AYDEMİR yaptı.

Kur’an ve Sünnet Bütünlüğü konusu hakkında detaylı anlatımlarda bulunan AYDEMİR, konferansın sonlarına doğru kursiyerlerden gelen soruları da cevapladı.

Konferansın sonunda ise Haseki Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü Doç.Dr. Adil BOR “Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi, Dumlupınar Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Halis AYDEMİR tarafından verilen konferansı beğeniyle takip ettik, kendisine ve Başkanlığımıza çok teşekkür ediyoruz dedi.

Henüz yorum yazılmadı

Sizde yorum yazın...