Murtaza Mutlu (Şef)

(216) 483 09 07

1969 Yılında Sivas İli Suşehri İlçesi Eskişar Köyünde doğdu.  İlkokulu köyünde okuduktan sonra Suşehri İmam Hatip Lisesi’ne kayıt oldu, bir yıl sonra Sivas İmam Hatip Lisesi’ne nakil oldu ve Lise öğrenimini 1986 yılında Sivas’ta bitirdi. Aynı yıl Vekil İmam Hatip olarak memuriyet hayatına başladı. 1987 yılında Sivas İli Akıncılar İlçesi Sıyrındı Köyüne kadrolu İmam Hatip olarak atandı. 2000 yılında Ankara İli Keçiören İlçe Müftülüğüne memur olarak atandı. 6 yıl burada çalıştıktan sonra, Şef kadroları için yapılan sınavda başarılı olarak 2006 yılında  Sivas İl Müftülüğü Personel Kısım Şefliğine atandı.7 yıl da burada çalıştıktan sonra 2013 yılında Haseki Dini Yüksek İhtisas Merkezimize Şef olarak naklen atandı. Memuriyet hayatı boyunca Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesinde eğitimine devam ederek; 1997 yılında Sosyal Bilimleri, 2004 yılında İşletme Fakültesini ve 2009 yılında ise İlahiyat Önlisans’ı bitirmiştir. Çeşitli sivil toplum kuruluşlarında başkan ve yönetim kurulu üyelikleri yapmış olup, Evli ve 2 çocuk babasıdır.